Jeftin smještaj u Londonu?

sij.

26

2013


za studentski budžet 😉

u: SMJEŠTAJ Upit od: [39 Green Star Level]
Wavatar
Odgovor #1

Glavni grad Velike Britanije može biti dosta skupo mjesto za posjetitelje, ali zato vam donosimo popis jeftinih smještaja gdje možete odsjesti za malo novca ili čak besplatno. Pogledajte popis najjeftinijih londonskih hotela, hostela i drugih mjesta gdje možete prenoćiti:

1. easyHotel nudi Vam osnovnu sobu gdje možete prenoćiti za 25 funti po osobi. U sobi se nalazi krevet, montažni tuš, umivaonik i toalet. Nema garnitura, prozora, i vrlo malo prostora ostaje vam kada smjestite svoj kovčeg. Međutim, sobe su funkcionalne, čiste i udobne te Vam nude pravi omjer cijene i kvalitete za smještaj u centralnom dijelu Londona. easyHotel pronađite na ovim lokacijama: London Victoria, Paddington, South Kensington, Heathrow i Earls Court.

2. CouchSurfing Vam pruža priliku za besplatan boravak u Londonu. CouchSurfing je zajednica izgrađena na povjerenju, pa što prije otvorite svoj korisnički profil, to bolje. Možda vam neće biti ugodno spavati na kauču ili dijeliti sobu s nepoznatim ljudima, ali CouchSurfing ima svoju misiju u kojoj širi kult dobrote što je odličan način kako bi turisti mogli upoznati mjesto koje su došli posjetiti i tako otkriti pravu bit putovanja. CouchSurfing potražite širom Londona (i svijeta).

3. Yotel je dobro prenoćište ako letite u London ili iz Londona a imate rani ili kasni let. Tada vam Yotel nudi odličnu mogućnost smještaja u zračnoj luci i to u malim udobnim kabinama. Kabine su jeftina i brza opcija za putnike koji se nabrzinu žele malo odmoriti prije leta. Inspiriran japanskim hotelima-kapsulama, Yotel nudi vrlo kompaktno ali otmjeno dizajnirano utočište za odmor od buke zračne luke. Ove kabine mogu se iznajmiti za jednu noć ili na period od četiri sata, što ih čini savršenim za tuširanje, drijemanje ili surfanje internetom dok čekate svoj let. Yotel možete pronaći u London Gatwick i London Heathrow zračnim lukama, a cijena se kreće od 42,50 funti po osobi za 4 sata.

4. Camp in My Garden obećavajući je hit smještaj za one koji traže jeftino prenoćište u Londonu za vrijeme Olimpijskih igara 2012. Camp in My Garden funkcionira tako da postavite svoj šator u nečijem dvorištu za malu novčanu naknadu. Kampiranje nije za svakoga, ali gdje bi drugo mogli odsjesti u centru Londona za 10 funti! Neki domaćini čak će vam osigurati šator i opremu za spavanje. Pa zašto ne bi pokušali jedno urbano kampiranje. Camp in My Garden kampiranje je moguće širom Londona. Cijena se kreće od 10 funti za noćenje po osobi.

5. Pod Dorm – Piccadilly Backpackers najvažniji je londonski hostel, nalazi se usred grada što je samo par minuta od Piccadilly Circusa. Naseljen gomilom stranih studenata, Piccadilly Backpackers je veliki hostel s 700 raspoloživih kreveta. U sobama se nalazi krevet, bez TVa ali sobe vam i dalje nude veću privatnost od standardne sobe u studentskom domu. Zato je cijena od 20 funti za noćenje po osobi sasvim u redu.

6. AirBnB. Ako vam se sviđa ideja CouchSurfing-a, a želite nešto slično samo luksuznije, onda je AirB & B dobra opcija za Vas. AirBnB stranica omogućuje lokalnim ljudima da vam iznajme rezervnu sobu ili stan, što je idealno ako želite doživjeti London kao da ste lokalni stanovnik, a opet ovdje možete dobiti puno više za vaš novac nego što bi to dobili u nekom dosadnom hotelskom lancu. AirBnB pronađite širom Londona, a cijena se kreće od 28 funti za noćenje po osobi.

Odgovori Odgovor od: svi-putnici [218 Blue Star Level]

Odgovori ovo pitanje

Trebate se prijaviti kako biste mogli dati odgovor.

Niste još član? Registrirajte se sada »

jeftinoputovati.com putovanje je znanje - put oko svijeta

Bodovni nivoi

Postavljanjem ili odgovaranjem na pitanja sakupljaj bodove!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]
jeftinoputovati.com