tunis

sij.

27

2013


ja planiram ići ponovo u Tunis,bila sam i prošle godine pa sam skupila dolje puno inf.o ljudi koji putuju recimo iz Srbije oni imaju veće popust nego mi,mi ako ćrmo ići drugi put moramo se trgati kako bi ga dobili.Eto samo u kratko ako planirate ići na neko putovanje a da niste pri velikom novcu odi te u Tunis neče te požaliti,ja sam upoznala krasne ljude,običaje jela hranu koja nema veze sa našom,ljepo iskustvo zato idem i ove godine vrijedi pogledat i osjetiti….

Traženo:

  • tunis forum
u: AFRIKA Upit od: [3 Grey Star Level]
Wavatar
Odgovor #1

kakve su cjene smještaja,di mi je najbolje u Tunisu??

Odgovori Odgovor od: niksa007 [ Grey Star Level]
Wavatar
Odgovor #2

po meni su zaista najpovoljniji aranžmani Sunčanog odmora (uostalom on je i jedina hrv.agencija koja nudi Tunis u aranžmanima).

Ako vam Beograd i Srbija nisu daleko (jer od tamo se leti)tada je bolje uplatiti Tunis u nekoj srpskoj agenciji jer za istu lovu se može biti i do tjedan dana duže nego preko Sunčanog odmora.

Ako mislite ležati i odmarati se u Tunisu tada vam je najbolje izabrati Hammamet, ako mislite ići na izlete tada vam je najbolji Port El Kantanoui jer se nalazi na jednakoj udaljenosti od svih znamenitosti koje se posjećuju. Mada po mom mišljenju grijeh je otići u Tunis a ne uplatiti si put u Saharu od 2-3 dana. Iskustva koja doživite vrijede svake lipe.

Lijep pozdrav!

Odgovori Odgovor od: sticky.nina [8 Grey Star Level]
Wavatar
Odgovor #3

Bio sam sa Sunčanim odmorom prošlo ljeto u Port El K. u hotelu Mouradi Palm Marina 5* bio prezadovoljan… Izleta ima dosta…cijena je bila OK obzirom da sam išao u srcu sezone (oko 3000kn all inclusive hotel + avion). Izlet u Saharu je MUST (iako je doista naporan i jedva sam čekao doć natrag u hotel ali se to jednostavno mora doživit…)
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g297952-d302599-Reviews-El_Mouradi_Palm_Marina-Port_El_Kantaoui_Sousse_Governorate.html

Odgovori Odgovor od: timetowear [3 Grey Star Level]

Odgovori ovo pitanje

Trebate se prijaviti kako biste mogli dati odgovor.

Niste još član? Registrirajte se sada »

jeftinoputovati.com putovanje je znanje - put oko svijeta

Bodovni nivoi

Postavljanjem ili odgovaranjem na pitanja sakupljaj bodove!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]
jeftinoputovati.com